Kinderen hebben tijdens de lockdown hun grootouders moeten missen en uiteraard ook andersom. Vanaf nu mogen zij opnieuw op bezoek en dit zal mét een origineel geschenk zijn! We vragen aan de kinderen (of via jullie, hun ouders) om een tekening voor hun grootouders te maken en naar ons door te sturen. Deze tekening zal op een mooie linnen draagtas geprint worden. In iedere tas zit een cadeaubon ter waarde van  €10 die jullie bij onze handelaars kunnen besteden evenals enkele leuke goodies van onze winkeliers. Het aantal draagtassen is beperkt tot de eerste 400 deelnemers.

Hoe deelnemen?
Mail je de tekening naar info@pietervanaelst.be (let op dit moet een scan of PDF bestand zijn, alleen zo zal de tekening met een goede kwaliteit op de tassen kunnen gedrukt worden). Gelieve volgende zaken in de bijhorende mail te melden: voornaam en naam ouder, voornaam en naam kindje, voornaam en naam grootouder (belangrijk voor de afhaling). De eerste 400 inzendingen ontvangen een gratis tas. De actie is beperkt tot één draagtas per kind per gezin.

Veel teken- en shoppingplezier!